În loc de beteală i-a dat valoare bradului cu bancnote de 100 de lei. Tot cu bani l-a întâmpinat şi pe părintele venit să sfinţească bârlogul lui Nelson.


”Ştie tata, Nelson Mondialuuuu…. Fără număr, le dăm şi pe faţă şi pe spate (…) Crăciun fericit, tot ce-ţi doreşti, pentru copiii tăi, pentru nevasta ta, pentru toate mersurile să-ţi meargă bine. Pentru toooţi rafale de baaani… ” spune, agitat, Nelson, într-un material filmat la CancanTV.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Nelson a decis că e momentul să sfințească tot ce se poate, inclusiv aurul. ”Dă şi pe aur, părinte. Şi pe bani, părinte, că… I-am văzut la televizor, erau în brad. Şi pe tava cu aur, părinte” spune simpaticul personaj.

Şi cum Domnul dă, şi tot El ia, generosul Nelson a oferit pentru biserică doar o bancnotă din teancul gros. ”Părinte… La băiat lasă-i! Data viitoare te rog să-mi faci una bisericească… pe ăştia ai dat părinte? Că sunt de 2 milioane, dă şi pe ăştia. Combinaţiile”.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În loc de beteală i-a dat valoare bradului cu bancnote de 100 de lei. Tot cu bani l-a întâmpinat şi pe părintele venit să sfinţească bârlogul lui Nelson. ”Ştie tata, Nelson Mondialuuuu.... Fără număr, le dăm şi pe faţă şi pe spate (...) Crăciun fericit, tot ce-ţi doreşti, pentru copiii tăi, pentru nevasta ta, pentru...

Preluat de la EVZ