Arsene Wenger vede în jucătorul german înlocuitorul perfect pentru Alexis Sanchez, asta dacă pleacă fotbalistul chilian o va părăsi pe Arsenal în ianuarie.

Oficialii celor de la PSG i-au anunțat pe britanici că în pot transfera pe Julian Draxler pentru 40 de milioane de lire sterline.

Arsenal a făcut deja primul pas, iar Wenger i-a contactat deja pe șefii campioanei Franței pentru a discuta transferul fotbalistului.Nu este pentru prima dată când britanicii se interesează de Draxler, însă transferul acestui depinde doar de plecarea lui Sanchez la Manchester City. Pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani, Wenger nu vrea să cheltuiască mai mult de 30 de milioane de lire sterline, cu 10 mai puține decât cer francezii.

Mai mult, Arsene Wenger este dispus să-l vândă pe Sanchez la echipa antrenată de pep Guardiola, dar numai dacă poate asigura mai întâi un înlocuitor potrivit. Nici Draxler nu ar zice nu unui transfer în Anglia, mai ales că a ajuns eterna rezervă, după sosirea lui Neymar la Paris.

Câștigător al Cupei Mondiale cu Germania, pentru care a evoluat deja în 40 de meciuri, Draxler este și pe lista lui Klopp la Liverpol.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/transferul-lui-julian-draxler-o-va-costa-pe-arsenal-40-de-milioane-de-lire-sterline-45453.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/transferul-lui-julian-draxler-o-va-costa-pe-arsenal-40-de-milioane-de-lire-sterline-45453-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv