La ora transmiterii acestei știri, traficul pe DN1A este restricționat pe sensul de mers Ploiești – Brașov și se circulă pe celălalt fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Lipănești, județul Prahova, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1A, la kilometrul 97+400 de metri, în localitatea Lipănești, județul Prahova, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate, impact în urma căruia a rezultat o singură persoană rănită ușor”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliției Române.

La ora transmiterii știrii, este restricționat sensul de mers Ploiești – Brașov și se circulă pe celălalt fir, alternativ.

De regulă, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor care se întorc din minivacanța de Crăciun de la munte spre București să aleagă DN1A, ca să evite aglomerația creată pe DN1, în zona Valea Prahovei. De altfel, este aglomerație, marți, pe DN 1 – Valea Prahovei, iar între Frăsinet și Comarnic, precum și între Sinaia și Bușteni se circulă în coloane.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-restrictionat-pe-dn1a-recomandat-de-politisti-pentru-evitarea-aglomeratiei-de-pe-dn1-45452.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-restrictionat-pe-dn1a-recomandat-de-politisti-pentru-evitarea-aglomeratiei-de-pe-dn1-45452-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv