Incendiul izbucnit la Moftinu Mare, județul Satu Mare, rămâne nestins. În jur de 90 de pompieri se pregătesc să creeze un culoar prin îndepărtarea flăcărilor cu ajutorul tunurilor de apă, astfel încât specialiștii să ajungă la gura sondei.

După ce specialiștii vor evalua situația, apoi se va lua soluția tehnică de oprire a gazului pentru evitarea producerii unei explozii, în urma lichidării incendiului.

”Pompierii au rolul să asigure protecție specialiștilor în controlul sondelor care vor intra să identifice situația existentă. Debitul de apă trebuie să fie continuu, să se poată realiza un culoar de trecere prin flăcări până la gura sondei”, a spus Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incendiul-din-satu-mare-nestins-de-peste-o-saptamana-45443.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incendiul-din-satu-mare-nestins-de-peste-o-saptamana-45443-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv