Şeful Poliţiei Rutiere din Giurgiu este cercetat penal pentru omor prin imprudență și braconaj. Cazul a ieșit la iveală în ziua de Crăciun. Practic, ne-au declarat oficiali din Poliția Română, Mihai Tache, alături de un subofițer de la Jandarmeria Giurgiu, Florin Bibiță și cu un fost taximetrist și șofer de TIR, Gheorghe Guță, au plecat cu barca la pescuit, pe un lac ce aparține șefului de la Rutieră.


Comisarul șef și-a luat cu el și arma  de vânătoare, știind că în acea zonă sunt și rațe. La un moment dat, polițistul a observat o rață și a tras. În urma șocului, barca s-a dezechilibrat și toți trei au căzut în apă. La suprafață au ieșit, însă, doar polițistul și jandarmul. Din păcate, taximetristul a fost găsit abia a doua zi, de pompierii militari.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„După o noapte de căutări în tot lacul lung de 300 de metri și lat de vreo 70 de metri, trupul bărbatului care a căzut din barcă a fost găsit la vreo doi-trei metri adâncime, într-o excavație plină de vegetație. Era prins acolo. Cel mai probabil, omul a încercat să se salveze înotând, dar s-a agățat în vegetația lacului și a murit acolo, epuizat. A contat foarte mult și că băuse”, au declarat surse judiciare, pentru Libertatea.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Şeful Poliţiei Rutiere din Giurgiu este cercetat penal pentru omor prin imprudență și braconaj. Cazul a ieșit la iveală în ziua de Crăciun. Practic, ne-au declarat oficiali din Poliția Română, Mihai Tache, alături de un subofițer de la Jandarmeria Giurgiu, Florin Bibiță și cu un fost taximetrist și șofer...

Preluat de la EVZ