Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, alături de Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Maria și sora lor Irina au participat, astăzi, la slujba de a doua zi de Crăciun, oficiată la biserica ortodoxă din Săvârșin, anunță Casa Regală.

Totodată, a fost prezent la slujbă Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Timotei al Aradului, alături de care a stat părintele Călin, parohul bisericii.

Au fost prezenți mulți enoriași, printre care s-au numărat primarul comunei, Ioan Vodicean, cu familia sa, dubașii care au colindat întreaga comunitate cu două zile în urmă, tineri și elevi din comună, precum și părinți și bunici cu copiii săvârșineni.

Au fost cântate colinde, iar Majestatea Sa Margareta a primit în dar, în mod simbolic, un colac copt marți dimineață în cuptor, după tradiție.

“A fost ridicată o rugăciune, la încheierea slujbei, pentru Regele Mihai I și Regina Ana”, potivit unui comunicat de presă al Casei Regale.

Localnicii și vizitatorii din județele limitrofe au continuat să treacă pe la castel pentru a aprinde o lumânare și a semna în cartea de condoleanțe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/familia-regala-a-participat-la-slujba-de-a-doua-zi-de-craciun-de-la-savarsin-45462.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/familia-regala-a-participat-la-slujba-de-a-doua-zi-de-craciun-de-la-savarsin-45462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv