Prima Doamnă a mers grăbită, flancată de ofițerul SPP, urându-le celor prezenți acolo „Crăciun fericit!”, informează News.ro. Presa a întrebat-o de ar cadouri ar vrea să primească de Crăciun, lucru ce a părut s-o deranjeze pe Carmem Iohannis.


Săptămâna trecută, președintele Iohannis a anunțat că va face sărbătorile de iarnă la Sibiu și București.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Șeful statului și soţia sa, Carmen Iohannis, au asistat împreună, anul trecut, la slujba de Crăciun, la Biserica romano-catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, unde cuplul prezidențiale merge de fiecare dată când se află în oraş. Anul trecut, înainte de a intra în lăcașul de cult, Klaus Iohannis le-a transmis românilor „Crăciun fericit!”.

Președintele României a transmis duminică, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului,  un mesaj video pe contul său de Facebook. El a spus că „sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru”, încheind cu mesajul „Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!”.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prima Doamnă a mers grăbită, flancată de ofițerul SPP, urându-le celor prezenți acolo „Crăciun fericit!”, informează News.ro. Presa a întrebat-o de ar cadouri ar vrea să primească de Crăciun, lucru ce a părut s-o deranjeze pe Carmem Iohannis. Săptămâna trecută, președintele Iohannis a anunțat că va face sărbătorile de iarnă...

Preluat de la EVZ