Preotul cu muşchi

Maxim Pastukov  a devenit un star pe reţelele de socializare ruseşti deoarece are o pasiune specială pentru un bărbat care îmbracă sutană, aceea de face culturism. Preotul, care de 6 ani conduce biserica Naşterii Domnului şi a Prefericitei Maria din localitatea Ivanovka, în regiunea Belgorod din Rusia, în ultimii ani a participat la o serie de concursuri de culturism, obţinând rezultate foarte bune. ”Apeciat atât de către enoriaşii mai în vârstă cât şi de către cei tineri care-l consideră un înţelpt ghid spiritual –  scrie Russia Today – bărbatul, după ce a apărut în diverse cotidiane, are fani în toată Rusia”.

Îmbrăcat şi în sutană

Iată-l îmbrăcat şi cu haine preoţeşti arătând diploma după un premiu câştigat. Într-un interviu, părintele Maxim a declarat că toţi ar trebui să-i urmeze exemplul şi să-şi cultive atât trupul cât şi sufletul.
(Facebook)
 

Centură neagră

Potrivit media ruseşti, preotul este şi centură neagră în arte marţiale şi de mai mult timp se ocupă nu numai de sănătatea spirituală a enoriaşilor săi, dar şi de cea fizică. Maxim Pastukov a deschis o sală în localitatea sa, unde tinerii se pot antrena pentrru tonifierea muşchilor sub atenta lui supraveghere.

(Facebook)
 

(Facebook) (Facebook)
(Facebook)
(Facebook)

Sursa foto: Corriere della sera şi FacebookACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017rootstireaActualitate/EsentialSocial
Preotul cu muşchi Maxim Pastukov  a devenit un star pe reţelele de socializare ruseşti deoarece are o pasiune specială pentru un bărbat care îmbracă sutană, aceea de face culturism. Preotul, care de 6 ani conduce biserica Naşterii Domnului şi a Prefericitei Maria din localitatea Ivanovka, în regiunea Belgorod din Rusia,...

Preluat de la EVZ