Un bărbat în vârstă de 73 de ani a murit, astăzi, într-o localitate din județul Timiș, după ce i s-a făcut rău în casă și a căzut pe sobă, provocând un incendiu. Vârstnicul a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Incendiul a avut loc într-o casă din localitatea Dragomirești, din județul Timiș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, unui bărbat în vârstă de 73 de ani i s-a făcut rău în timp ce punea lemne pe foc și a căzut pe sobă.

“Incendiul a fost stins de către rude. Bărbatul a fost declarat de către medici decedat în urma arsurile de gradul 3-4 pe 90% din suprafața corpului”, arată ISU Timiș.

Pompierii timișeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cinci subofițeri și o ambulanță.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-de-craciun-un-barbat-a-murit-in-propria-casa-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-si-a-cazut-pe-soba-provocand-un-incendiu-45429.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-de-craciun-un-barbat-a-murit-in-propria-casa-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-si-a-cazut-pe-soba-provocand-un-incendiu-45429-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv