Directorul Bibliotecii Universitare din Iași, Bogdan Maleon, și soția sa au fost găsiți morți în casă, în ziua de Crăciun. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că femeia are urme de violență pe corp și este posibil ca aceasta să fi fost omorâtă de soț, iar apoi bărbatul s-a sinucis.

Cei doi par să nu fi avut probleme, spun rudele, care au fost surprinse să afle că aceștia au murit.

Ei au fost găsiți morți de o rudă, care a venit să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.

A venit cineva că trebuiau să plece ei într-o vizită și nu au mai ajuns. Și a venit să vadă. L-a găsit pe el spânzurat. Atât știm. În rest nu știm absolut nimic. Erau atât de realizați, o familie atât de frumoasă. Nu știu. E mare surpriza pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte”, a spus bărbatul.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 38 de ani avea urme de violență pe corp, ceea ce îi duce la ideea că ea a fost ucisă, apoi soțul ei, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis.

Medicii de pe echipajul SMURD au spus că nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva.

Cei doi soți nu aveau copii, iar vecinii spun ca nu i-au văzut niciodată certându-se.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-in-ziua-de-craciun-directorul-bibliotecii-universitare-din-iasi-si-sotia-sa-au-fost-gasiti-morti-in-casa-45437.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-in-ziua-de-craciun-directorul-bibliotecii-universitare-din-iasi-si-sotia-sa-au-fost-gasiti-morti-in-casa-45437-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv