În fiecare an Google face o listă cu cele mai căutate cuvinte sau expresii în funcție de domeniu. Nu au uitat nici de rețete, așa că au dat publicității un top cu cele mai căutate rețete din 2017.

Beef Stroganoff este cea mai căutată rețetă în 2017. Preparatul realizat pentru prima dată în Rusia, la mijlocul secolului XIX-lea, din bucătați sotate de carne de vită și sos de smântână este acum unul de referință pentru gastronomia mondială.

Pe locul al doilea au fost chipsurile de mere, apoi ”caserolă” de porumb, un fel de budincă de boabe de porumb dulce, ardei iute jalapaneo, usturoi, smântână lichidă, unt, brânză cheddar și parmezan. Saramura pentru carnea de curcan a fost și ea în topul căutărilor.

Apoi, oamenii s-au interesat de rețete cu dovlecei zucchini, de pui cu parmezan, picioare de porc, ouă fierte tare, rețete cu igname sau de crochete.  

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/beef-stroganoff-cea-mai-cautata-reteta-pe-google-in-2017-45423.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/beef-stroganoff-cea-mai-cautata-reteta-pe-google-in-2017-45423-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv