Despre Baba Vanga, femeia oarbă care a prezis atacurile din 11 septembrie și chiar Brexit-ul, ar fi avut ceva de spus și în privința anului 2018.


Conform Daily Mail, femeia de origine bulgară, care a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani, pretindea că are abilități supranaturale, care o ajutau să vadă producerea unor dezastre naturale sau alte evenimente majore.

Citește: Imaginile perfecte de Crăciun

Conform sursei citate, unele persoane susțin că – înainte de a muri – Baba Vanga ar fi prezis viitorul până în secolul 51, când lumea se va sfârși.

Femeia supranumită ”Nostradamus din Balcani” ar fi spus că, în 2018, China va depăsi Statele Unite ale Americii, devenind cea mai mare putere economică din lume. Iar previziunile financiare nu sunt departe de ceea ce femeia a anunțat fără un calcul alături de specialiști în economie și politică.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

De asemenea, bulgăroaica ar mai fi spus că ”o nouă formă de energie” va fi descoperită pe planeta Venus.

În 1970, China producea 4,1 % din economia globală. În 2015 a ajuns la 15,6 %, iar contribuția sa este în continuă creștere. Mai mult decât atât, potrivit Forbes, contribuția de 16,7 % a SUA este de aștepptat să scadă la 14,9 % până în 2025.

Citește: Imagini incredibile din interiorul ARMATEI ruse. Haosul este de necrezut

În prezent nu există planuri de lansare a unei misiuni pe Venus, ceea ce înseamnă că nu se va găsi niciun fel de sursă de energie.

Următoarea misiune spațială a centrului NASA se numește Parker Solar Probe și va fi probabil lansată în 2018, însă nu va ateriza pe Venus, ci va studia Soarele.

Citește: Schimbare MAJORĂ din 2018. Bancnote cu NOUA STEMĂ

Se spune că Baba Vanga ar fi pevăzut atacurile din 11 septembrie 2001, spunând că ”două păsări de oțel” vor ataca ”frații americani”.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Despre Baba Vanga, femeia oarbă care a prezis atacurile din 11 septembrie și chiar Brexit-ul, ar fi avut ceva de spus și în privința anului 2018. Conform Daily Mail, femeia de origine bulgară, care a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani, pretindea că are abilități supranaturale, care o...

Preluat de la EVZ