Cu toate acestea, de Sărbători, pompierii trag un semnal de alarmă pentru iubitorii de decorațiuni luminoase și artificii. Din păcate, în perioada Sărbătorilor se produc cele mai multe accidente domestice ce se soldează cu incendii sau chiar victime, din cauza instalațiilor folosite.


Anul acesta, IGSU a mobilizat mii de pompieri pentru perioada 24-26 decembrie, reprezentanţii instituţiei recomandând cetăţenilor să fie atenţi când aprind instalaţiile în bradul de Crăciun, să nu utilizeze instalaţii improvizate, pentru a evita incendiile. „Zilnic, mii de pompieri sunt la datorie premergător şi pe timpul Sărbătorii Naşterii Domnului, iar alţii sunt pregătiţi să intervină pentru asigurarea misiunilor destinate protecţiei şi siguranţei cetăţenilor” se arată într-un comunicat al IGSU.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Totodată, pompierii vin şi cu o serie de recomandări, pentru a evita incendiile din locuinţe. Astfel, le sugerează cetăţenilor să nu aprindă artificii sau lumânări în bradul de Crăciun şi nici în interiorul locuinţelor sau a spaţiilor unde se organizează mese festive, să nu folosească instalaţii sau decoraţiuni improvizate sau defecte, să nu suprasolicite instalaţia electrică din casă, să nu pună bradul în apropierea sobei, a caloriferului sau în camera copiilor.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Cu toate acestea, de Sărbători, pompierii trag un semnal de alarmă pentru iubitorii de decorațiuni luminoase și artificii. Din păcate, în perioada Sărbătorilor se produc cele mai multe accidente domestice ce se soldează cu incendii sau chiar victime, din cauza instalațiilor folosite. Anul acesta, IGSU a mobilizat mii de pompieri...

Preluat de la EVZ