Mai mult, Robert Bigelow, celebru în industria aerospațială pentru fabricarea modulelor gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, susține că există ființe extraterestre care trăiesc chiar printre oameni. Exact ca în filmele SF!

Citește: Gest în PREMIERĂ făcut de Guvernul american. Confirmă existența extratereștrilor

Partenerul NASA a spus că este “absolut convins” că acestia trăiesc printre oamenii de pe Pământ. În timpul unui interviu cu “60 Minutes CBS”, el a spus: “Sunt absolut convins că extraterestri exista”, a declarat el moderatorului Lara Logan. “Cam despre asta e. A existat și este o prezență existentă, o prezență în ET”, a spus Bigelow. “Și am cheltuit milioane și milioane și milioane – probabil că am petrecut mai mult oricine altcineva din Statele Unite pe acest subiect”.

Citește: NASA a început vânătoarea de EXTRATEREȘTRI

Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă nave spațiale extinse pentru oameni, care se pot umfla și pot oferi adăpost mult mai necesar pentru viitorii astronauți și coloniști în spațiu și alte planete.

Citește: Marele ADEVĂR a ieșit la SUPRAFAȚĂ

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

“Extraterestrii sunt chiar în fața nasului nostru”, a reiterat acesta. Bigelow a spus că are întâlniri strânse, aici pe Pământ, deși a refuzat să furnizeze detalii suplimentare.

Citește: Un fost DEMNITAR, MINISTRU al APĂRĂRII, a CONFIRMAT prezența EXTRATEREȘTRILOR

In decembrie 2017, Luis Elizondo, un fost sef al spionajului militar, care a condus si sectiunea secreta a OZN a Pentagonuui, a spus ca dupa ce a cercetat toate aspectele, din punctul lui de vedere nu suntem singuri iar extraterestri exista. In continuare un vido cu declaratia lui Elizondo, ale carui dezvaluiri au bulversat lumea:


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Mai mult, Robert Bigelow, celebru în industria aerospațială pentru fabricarea modulelor gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, susține că există ființe extraterestre care trăiesc chiar printre oameni. Exact ca în filmele SF! Citește: Gest în PREMIERĂ făcut de Guvernul american. Confirmă existența extratereștrilor Partenerul NASA a spus...

Preluat de la EVZ