“«Ce poate rezolva Moş Crăciun?» Vrei sa ştii tot? Pe Facebook, în Ajunul Crăciunului, un interviu timid şi emoţionant…”. Aşa începe clipul postat de Teo pe pagina ei de Instagram. În imagini, vedeta apare alături de fiica ei, Maia, potrivit cancan.ro.


 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

“Vorbim cu ceilalţi copii, cu pre-adolescenţi, nici nu ştii cum să le… adolescenţi – cred că sunt şi la voi pe categorii… aşa – ce ţi se pare că ar putea rezolva Moş Crăciun pentru ei? Eu îţi spun ce mi-ai zis mie: «că Moş Crăciun ar putea să facă în aşa fel, încât părinţii să vorbească mai mult cu ei, să îi asculte mai mult, să îi bage mai mult în seamă şi să îi creadă». Da!”, a spus prezentatoarea TV.

“Da… Să unească familiile, aşa cum suntem noi două, unite dintotdeauna. Pentru că, nu judec neapărat din interior, dar nu cred că există relaţii atât de strânse ca a noastră. Nu suntem neapărat mamă–fiică, dar, evident, că suntem. Dar, mai presus de toate, suntem prietene şi suntem prietene foarte bune. Şi, în momentul în care am spus că cerul e negru şi afară e soare, pentru tine, cerul e negru”, a mărturisit Maia, fiica adoptată a lui Teo.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
“«Ce poate rezolva Moş Crăciun?» Vrei sa ştii tot? Pe Facebook, în Ajunul Crăciunului, un interviu timid şi emoţionant...”. Aşa începe clipul postat de Teo pe pagina ei de Instagram. În imagini, vedeta apare alături de fiica ei, Maia, potrivit cancan.ro.   ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE...

Preluat de la EVZ