Șase persoane, între care doi copii, au fost rănite, cu puțin timp în urmă, într-un accident rutier pe Drumul Național 2, care leagă Fălticeniul de Suceava, unde două mașini s-au ciocnit. 

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, două autoturisme s-au ciocnit, duminică după-amiază, în zona loclaității Bunești, iar în urma impactului au fost rănite șase persoane, între care și doi copii.

“Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Bunești, la fața locului echipajele de salvare găsind șase victime, patru adulți și doi copii, neîncarcerate și conștiente. Toți răniții vor fi transerați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Suceava”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sase-raniti-intre-care-doi-copii-au-fost-transportati-la-spital-in-urma-unui-accident-rutier-45411.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sase-raniti-intre-care-doi-copii-au-fost-transportati-la-spital-in-urma-unui-accident-rutier-45411-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv