Cea mai temută luptătoare cu telefonul mobil este  Cosette Chichirău, deputat USR, care transmite live pe Facebook tot ce mișcă în Parlamentul României.


Din plen, din comisii, de pe holuri, deputatul USR Cosette Chichirău a devenit o prezenţă aproape zilnică pe conturile de socializare. Filmează momentele importante din Parlament cu telefonul personal. Modelul ei a fost preluat şi de alţi colegi de partid, care îşi scot telefonul mobil când situaţia devine tensionată. clipurile celor din Opoziţie au adunat câteva milioane de vizualizări.

„Se întâmplă un abuz incalificabil, se încalcă orice regulament posibil, iată oamenii care vor intra în coşul de gunoi al istoriei, patru sunt”, spune Cosette Chichirău, deputat USR, citată de digi24.ro.

Nervii au fost întinși la maxim în ultimele zile în Parlamentul României.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Faţă de electoratul meu îmi cer scuze”, afirma Şerban Nicolae, senator PSD, după ce spusese în gura mare că are fotografii cu Chicărău făcând sex ana .

„Sunt aici în faţa dumneavoastră. Puteţi să vă cereţi scuze în mod personal, sunt chiar aici. Uitaţi-vă la mine”, replica Cosette Chichirău.

Cei filmaţi de membrii USR se declară deranjaţi de aceste gesturi. Printre ei, deputatul UDMR Marton Arpad, filmat chiar în ziua când vota modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor.

„Acel gest chiar m-a înfuriat. Modalitatea de provocare ale unor persoane pe care nu le-aş cataloga că ar fi fost foarte echilibrate din punct de vedere psihic şi comportamental, duceau dincolo de tot ceea ce înseamnă o luptă”, declara Marton Arpad, deputat UDMR

„Nu aş face lucrul acesta absolut niciodată, dar iată că s-a petrecut, sper să le dea Dumnezeu înţelepciunea să nu mai repete”, spune Ecaterina Andronescu, senator PSD .

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Cea mai temută luptătoare cu telefonul mobil este  Cosette Chichirău, deputat USR, care transmite live pe Facebook tot ce mișcă în Parlamentul României. Din plen, din comisii, de pe holuri, deputatul USR Cosette Chichirău a devenit o prezenţă aproape zilnică pe conturile de socializare. Filmează momentele importante din Parlament cu...

Preluat de la EVZ