Preşedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, la o întâlnire informală cu jurnaliştii, că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti. Premierul Mihai Tudose va merge acasă pentru a-şi petrece Crăciunul, potrivit mediafax.ro.


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Ce credeți că a răspuns Petre Daea…Tot cu oaia?

La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că îşi va petrece sărbătorile pe meleagurile autohtone. „Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea”, a subliniat Daea, la Parlament.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Întrebat unde îşi va petrece sărbătorile, liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, pentru Mediafax, că îşi va petrece sărbătorile alături de familie în Harghita, la Cârţa, dar şi la Cluj.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a ales să rămână în ţară atât de Crăciun, cât şi de Revelion. „Sărbătorile le petrec acasă, cu familia. De data aceasta voi fi gazdă pentru un grup de prieteni români din SUA, dar şi de peste Prut, le vom petrece în stil tradiţional românesc. Şi de revelion, tot în ţară. De obicei, sărbătorile prefer să le petrec în stil românesc, pentru că au specificul nostru. Oriunde te-ai duce în lume, starea de spirit pe care o găseşti în România nu o găseşti în altă parte, aici mă refer şi la Basarabia”, ne-a precizat Tomac.

Liderul USR, Dan Barna, ne-a spus că de Crăciun va fi la Galaţi, alături de familie, iar de Revelion va pleca din ţară.

„De Crăciun voi fi alături de familie, pe meleagurile bistriţene, iar de Revelion poate vom merge la rude, în Austria, dar încă nu ne-am hotărât”, ne-a precizat secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, ne-a declarat că îşi va petrece sărbătorile la Curtea de Argeş, alături de familie şi de rude, iar Revelionul îl va petrece la Braşov.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Preşedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, la o întâlnire informală cu jurnaliştii, că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti. Premierul Mihai Tudose va merge acasă pentru a-şi petrece Crăciunul, potrivit mediafax.ro. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la...

Preluat de la EVZ