UPDATE: Constănțeanca a câștigat World Tennis Thailand Championship, după ce s-a impus în fața cehoacei Pliskova , în minimum de seturi, scor 6-2, 6-3. 


După jocul de astăzi, Halep o conduce pe sportiva din Cehia cu scorul de 6-1, la capitolul „directe” (singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup). Mai departe, pentru tenismena noastră urmează participarea în cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), eveniment ce va debuta pe 1 ianuarie.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

…………………………………………………

Simona Halep s-a impus, ieri, în fața britanicei Johanna Konta (9 WTA), în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3. În finală, Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova (Cehia/4 WTA), cea care a dispus, tot ieri, de letona Jelena Ostapenko (7 WTA), scor 6-1, 6-4. Astăzi este programată finala demonstrativului din Thailanda, de la ora 13:00 (în direct la Digi Sport), în timp ce finala mică va fi la ora 16:00.


rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
UPDATE: Constănțeanca a câștigat World Tennis Thailand Championship, după ce s-a impus în fața cehoacei Pliskova , în minimum de seturi, scor 6-2, 6-3.  După jocul de astăzi, Halep o conduce pe sportiva din Cehia cu scorul de 6-1, la capitolul „directe” (singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup). Mai...

Preluat de la EVZ