Înmormântarea Regelui Mihai a redeschis Cutia Pandorei în ceea ce privește tensiunea din Familia Regală. Deși lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal, iată că vechile neînțelegeri au revenit imediat după funeraliile regale. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său, lucru care l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit. Potrivit avocatului, prințul Nicolae este mai hotărât ca niciodată să-și ceară drepturile.


“Crăciunul bate la ușa sufletelor noastre dupa înca un an în care am muncit, am sperat, ne-am întristat, au plecat oameni din viețile noastre în timp ce alții abia au sosit. Este o perioadă de regăsire cu cei dragi, de reîntoarcere către noi înșine. Este și un prilej ca noi, românii, să încercăm să fim mai buni unii cu ceilalți.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Oriude vă aflați, eu și Alina vă dorim să aveți Sarbători frumoase și un Crăciun în pace alaturi de toți cei dragi. Să ne bucurăm că-i avem aproape și să îi cinstim cum se cuvine pe cei care au plecat dintre noi, dar ne-au lăsat mai bogați sufletește.

Crăciun liniștit și luminos tuturor românilor, oriunde vă aflați!”, a scris Nicolae, pe Facebook.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Înmormântarea Regelui Mihai a redeschis Cutia Pandorei în ceea ce privește tensiunea din Familia Regală. Deși lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal, iată că vechile neînțelegeri au revenit imediat după funeraliile regale. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul...

Preluat de la EVZ