Un bărbat de 31 de ani, din comuna Ludești, județul Dâmbovița, a fost împușcat mortal, duminică, în timpul unei partide de vânătoare.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că victima este fiul primarului, profesor universitar.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări, duminică, în cazul bărbatului de 31 de ani, din Ludești, care a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi fost împușcat în mod accidental în timpul unei partide autorizate pentru mistreț, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludești.

Cel care l-a împușcat pe bărbatul de 31 de ani este paznicul de vânătoare, care are 41 de ani și este tot din Ludești. Tot el a fost cel care a sunat la 112.

Surse judiciare arată că bărbatul care a murit este fiul primarului din Ludești, care era profesor universitar în București.

Opt persoane participau la vânătoarea de mistreți din zona Miloșari.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: Mediafax

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fiul-primarului-dintr-o-comuna-din-judetul-dambovita-impuscat-mortal-la-o-partida-de-vanatoare-45410.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fiul-primarului-dintr-o-comuna-din-judetul-dambovita-impuscat-mortal-la-o-partida-de-vanatoare-45410-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv