Se ştia mai demult că ea era aleasa însă în ultimele săptămâni tratativele încetiniseră, iar ok-ul întârzia să vină. Acum, potrivit indiscreţiilor, fiindcă nimic nu este oficial, s-a ajuns la o hotărâre pe chestiunile economice, care rămăseseră în suspensie.


Se pare că ”bursa” blondei prezentatoare elveţiană se va învârti în jurul sumei de 400 mii de euro, mult mai puţin decât suma luată în 2007, atunci când a prezentat alături de Pippo Baudo: se vorbea atunci de un milion de euro. E mult mai puţin de cât au încasat alţi prezentatori în anii trecuţi. Dar se ştie, criza economică încă n-a trecut şi RAI încearcă să economisească în orice fel. Oamenii lui Michelle ceruseră iniţial 500 de mii, apoi au acceptat să reducă.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Deci, Michelle va fi figura  centrală a directorului artistic Baglioni, care munceşte enorm pentru pregătirea show-ului şi alegerea cântecelor şi care a explicat că el va fi foarte puţin vizibil în timpul Festivalului. Partenerul masculin al elveţiencei va fi actorul Pierfrancesco Favino, foarte cunoscut publicului de televiziune şi cinematografic, care, dacă şi cu el tratativele financiare se vor termina cu bine, timp de o săptămână va abandona alte roluri pentru a se dedica unor momente de relaxare cu cântece pop.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Se ştia mai demult că ea era aleasa însă în ultimele săptămâni tratativele încetiniseră, iar ok-ul întârzia să vină. Acum, potrivit indiscreţiilor, fiindcă nimic nu este oficial, s-a ajuns la o hotărâre pe chestiunile economice, care rămăseseră în suspensie. Se pare că ''bursa'' blondei prezentatoare elveţiană se va învârti în...

Preluat de la EVZ