Într-o declarație citată de agenția oficială de presă KCNA, ministrul de externe al Coreei de Nord a susținut că Statele Unite au fost înspăimântate de forța nucleară a Phenianului, fiind din ce în ce mai înverșunate în “a impune cele mai dure sancțiuni și presiuni asupra țării noastre”.

 Într-o declarație citată de agenția oficială de presă KCNA, ministrul de externe al Coreei de Nord a susținut că Statele Unite au fost înspăimântate de forța nucleară a Phenianului, fiind din ce în ce mai înverșunate  în “a impune cele mai dure sancțiuni și presiuni asupra țării noastre”.

Noua rezoluție este echivalentă cu o blocadă economică completă a Coreei de Nord, a spus ministrul.

“Definim această rezoluție  drept o încălcare gravă a suveranității Republicii noastre, ca un act de război care încalcă pacea și stabilitatea peninsulei coreene și a regiunii”, a mai spus el.

Consiliul de Securitate ONU a aprobat, vineri, în unanimitate, noile sancțiuni impuse Coreei de Nord, ce prevăd limitarea accesului Phenianului la piața petrolului și reducere veniturilor obținute de regim de la cetățenii nord-coreeni care lucrează peste hotare, informează agenția Reuters.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/kjkjk-1-45399.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/kjkjk-1-45399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv