„Sper să ma înşel, dar vine un război ”, le-a spus generalul Robert Neller militarilor americani cantonaţi la o bază din Norvegia, în apropiere de orasul Trondheim (vest), în timpul unei vizite efectuate joi acolo.


„Sunteţi într-o luptă aici, o luptă informaţională, o luptă politică, (doar) prin prezenta voastră”, a adaugat el, potrivit Fox News.

Şi sergentul-major Ronald Green le-a transmis soladţilor un mesaj asemănător.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Nu uitaţi de ce vă aflaţi aici”, a spus Green.

„Ei sunt cu ochii aţintiţi. La fel cum voi staţi cu ochii pe ei, şi ei stau cu ochii pe voi. Avem 300 de puşcasi marini aici; putem ajunge de la 300 la 3.000 peste noapte; putem ridica stacheta”, a continuat el.

Avertismentele au venit cu o zi înainte ca secretarul american al Apărării, Jim Mattis, să le transmita la rândul său trupelor de la baza militara americană Fort Bragg (Carolina de Nord) că „nori de furtună se adună” deasupra Peninsulei Coreene.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Sper să ma înşel, dar vine un război ”, le-a spus generalul Robert Neller militarilor americani cantonaţi la o bază din Norvegia, în apropiere de orasul Trondheim (vest), în timpul unei vizite efectuate joi acolo. „Sunteţi într-o luptă aici, o luptă informaţională, o luptă politică, (doar) prin prezenta voastră”, a...

Preluat de la EVZ