Un tânăr a murit și alți doi sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și s-a izbit de arbori, în Munții Apuseni. Pasagerii au declarat că șoferul a fugit, iar polițiștii îl caută.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe raza orașului Câmpeni, zona Certege, iar autoturismul de teren în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat într-o râpă.

”Un tânăr de 28 de ani din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri, într-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit în niște arbori. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor. Potrivit declarațiilor celor doi tineri răniți ușor, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările sunt reluate în această dimineața”, potrivit IPJ Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, persoana care a murit s-a aflat, inițial, în stop cardio-respirator, însă medicii nu au putut face nimic pentru salvarea ei, din cauza leziunilor grave.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/hgg-45387.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/hgg-45387-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv