Mai mult de atât, portofloliul ei de clienți include bancheri, oameni de afaceri şi chiar politicieni. Şi, după o bătaie bună, se pare că aceștia devin incredibil de generoşi.


Theodora Dominatoarea, așa cum este cunoscută, şi-a început cariera în urmă cu 3-4 ani, scrie Click. La început, tânăra şi-a făcut reclamă doar pe Internet şi primea clienţi doar pe bază de recomandări. După un timp, Theodora şi-a făcut o mică fermă de „sclavi” care o plăteau în Bitcoin. În urmă cu două săptămâni, moneda virtuală a înregistrat o apreciere colosală şi Theodora a devenit multimilionară peste noapte. Practicanta de sado-maso are și un obiect favorit: biciul. Ocazional, aceasta îşi imobilizează clienţii atârnându-i de tavan şi se excită atunci când îi umileşte.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că unii dintre ei s-au oferit să devină „ATM-ul uman al Theodorei”, în timp ce alţii i-au oferit acces nelimitat la contul lor din bancă. În 2017, Theodora a avut încasări lunare de 7.500 de lire sterline pe lună, însă cadourile financiare în bitcoin au depăşit încă de la jumătatea anului un milion de lire, potrivit România Tv.

„Primesc donaţii şi îi recompenseze cu durere şi plăcere pe cei generoşi”, a scris blonda pe pagina ei de Instagram. Ea oferă consultaţii celor care vor să facă tranzacţii folosind Bitcoin şi susţine că aceasta este cea mai sigură valută din lume. „Nu accept să fiu plătită cu PayPal pentru prestaţiile mele. Am şi eu o demnitate, dar sunt de acord ca bărbaţii să muncească pentru a mă îmbogăţi pe mine”, a mai scris tânăra milionară pe pagina ei de Twitter.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mai mult de atât, portofloliul ei de clienți include bancheri, oameni de afaceri şi chiar politicieni. Şi, după o bătaie bună, se pare că aceștia devin incredibil de generoşi. Theodora Dominatoarea, așa cum este cunoscută, şi-a început cariera în urmă cu 3-4 ani, scrie Click. La început, tânăra şi-a făcut...

Preluat de la EVZ