În urma unei decizii a Judecătoriei Brăila, pronunţată pe 4 noiembrie 2013, Fănea Milea (53 de ani) era pus în libertate, cu un „rest” de pedeapsă rămas de executat de 28.327 zile de închisoare.


Ucigaşul a fost condamnat pentru prima dată la închisoare pe viaţă în 1994, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce omorâse doi bătrâni din Botoşani.

La nici doi ani de la eliberarea condiționată, Fănel Milea s-a îmbătat criță, după care a violat și omorât în bătaie o femeie de 80 de ani comuna Berteştii de Jos, judeţul Brăila. Polițiștii l-au identificat rapid, după obiectele personale și după urmele biologice de la locul faptei.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Pe 9 octombrie 2016, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat pentru a doua oară pe Fănel Milea la închisoare pe viaţă, decizia instanţei fiind definitivă.

Un alt ucigaş în serie, Leonard Stan (53 de ani) şi-a ucis concubina în 2015, după ce a bătut-o timp de trei zile cu două curele şi cu pumnii. Femeia a lăsat în urmă patru fetiţe. Bărbatul era un individ extrem de periculos, condamnat în 1992 la 17 ani de închisoare pentru omor, dar a fost eliberat după executarea a 11 ani.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat pe Leonard Stan pentru omorul din 2015  la închisoare pe viaţă pe 7 octombrie 2016, verdictul instanţei fiind definitiv.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
În urma unei decizii a Judecătoriei Brăila, pronunţată pe 4 noiembrie 2013, Fănea Milea (53 de ani) era pus în libertate, cu un „rest” de pedeapsă rămas de executat de 28.327 zile de închisoare. Ucigaşul a fost condamnat pentru prima dată la închisoare pe viaţă în 1994, în urma unei...

Preluat de la EVZ