Deși crima a fost înfiorătoare, bazându-se pe diagnosticul medicilor, magistrații au decis ca românca să stea 10 ani într=o clinică de psihiatrie.


Verdictul este amplu discutat în Italia.

În familie

Veronica Popescu – acum în vârstă de 50 de ani – s-a stabilit în Italia de foarte mult timp. De origine este din Drăgășani, dar nu a fost demult pe acolo.

Ea a venit ca îngrijitoare pentru doi bătrâni. Când ei au murit, femeia a rămas. Începuse o relație cu fiul lor, Claudio Palladino, cu 13 ani mai mare ca ea.

Relația părea că merge foarte bine, bărbatul fiind, de exemplu, cel care a plătit ca fiul femeii, în vârstă de 20 de ani, să locuiască într-un apartament în același bloc cu ei.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Cuțitul de bucătărie

Sâmbătă dimineață, 24 iunie, la ora 6.30, cei doi erau în bucătărie. Ea îi pregătea micul dejun. Ce s-a întâmplat cu exactitate nu știe nimeni, dar femeia l-a înjunghiat pe bărbat de 8 ori în piept, după care i-a tăiat penisul.

Apoi s-a spălat de sânge, s-a îmbrăcat în haine curate și a sunat la poliție, spunând: ”Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!”

A fost ridicată imediat de poliție. Declarațiile ei sunt delirante, ba spune ceva despre ”pete pe piele”, ba vorbește despre ”aer și apă contaminate”. Chiar și despre secționarea organului genital al victimei, susține că trebuie analizat, pentru că este contaminat.

Fără discernământ

Imediat după arestare, Veronica Popescu a fost internată și examinată de medici. Ei au stabilit că femeia nu are discernământ și au recomandat internarea forțată.

De câțiva ani, în Italia funcționează niște instituții, REMS, spitale care asigură condiții doar pentru persoanele internate forțat, după comiterea infracțiunilor cu violență.

Sentința a fost pronunțată pe 7 decembrie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/modena-verona-popescu-si-claudio-palladino.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/modena-verona-popescu-si-claudio-palladino-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Deși crima a fost înfiorătoare, bazându-se pe diagnosticul medicilor, magistrații au decis ca românca să stea 10 ani într=o clinică de psihiatrie. Verdictul este amplu discutat în Italia.În familie Veronica Popescu – acum în vârstă de 50 de ani – s-a stabilit în Italia de foarte mult timp. De origine este...

Preluat de la EVZ