Lionel Messi a doborât un nou record în partida cu Real Madrid, câștigată de Barcelona cu 3-0. Argentinianul a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise pentru un club european.

Argentinianul care trage Barcelona după el a beneficiat de un penalty în urma căruia Dani Carvajal a fost eliminat, pentru că a oprit mingea cu mâna din drumul spre poartă.

Messi a șutat cu sete, chiar sub transversală, și este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în poarta echipe blanco din istorie. De asemenea, cu 526 de goluri în acest moment, Messi a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscris în tricoul unei echipe europene. Starul argentinian l-a depășit pe Gerd Muller, care a înscris 525 de goluri pentru Bayern Munchen.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/messi-a-doborat-un-record-vechi-de-38-de-ani-dupa-ce-a-inscris-in-meciul-real-barcelona-0-3-45397.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/messi-a-doborat-un-record-vechi-de-38-de-ani-dupa-ce-a-inscris-in-meciul-real-barcelona-0-3-45397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv