Președintele social-democrat a spus  că referendum privind redefinirea familiei va fi organizat „cât de repede”, informează Agerpres


Iniţiativa cetăţenească pe această temă prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”. În prezent, Constituţia prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între soţi”. 

„Da, cât de repede. Nu mai vreau să dau termene – pentru că am primit tot felul de piedici – şi am spus cât de repede. Ne apucăm să eliminăm piedicile pentru că la acel referendum trebuie să ajungem”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat când va fi organizat un referendum pe tema redefinirii familiei. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Liderul social-democraţilor s-a referit şi la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, care a vehiculat ideea unui referendum pe tema monarhiei ca formă de guvernământ, şi a punctat că este opinia colegului său. 

„Este punctul de vedere al domnului Bădălău pe care şi l-a exprimat, o opinie în care crede, în partid nu am discutat”, a declarat Dragnea. 


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele social-democrat a spus  că referendum privind redefinirea familiei va fi organizat „cât de repede”, informează Agerpres.  Iniţiativa cetăţenească pe această temă prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia...

Preluat de la EVZ