Reprezentanții Penitenciarului Jilava au făcut o plângere la Parchet, după ce femeia a amenințat cu moartea şi a atacat două agente care o supravegheau.


Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală și de stăpânire a controlului, a atacat în închisoare două persoane, responsabile de paza sa.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere.

Conform dispăziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Conform articolului 257 CP, care spune că „ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de legislaţia în vigoare”, a declarat Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, scrie Antena3.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Reprezentanții Penitenciarului Jilava au făcut o plângere la Parchet, după ce femeia a amenințat cu moartea şi a atacat două agente care o supravegheau. Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală și de stăpânire a controlului, a atacat în închisoare două persoane, responsabile de paza sa. ACUM poți vota...

Preluat de la EVZ