Reamintim că vineri, 21 decembrie, în spațiul public a apărut informația conform căreia mai mulți politicieni au fost interceptați telefonic în perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014.


Principalele declarații ale lui Eugen Teodorovici făcute, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Antena 3:


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Cred că sunt singurul ministru în funcție la acea vreme, în 2014. Am să fac o solicitare scrisă către liderul de grup, la PSD, la Senat, la șeful de Comisie pentru monitorizarea activității SRI și la liderul de partid pentru a vedea cum cei trei, din funcțiile pe care le au, că tot este lupta asta împotriva sistemul paralel. Vreau să văd și eu, dacă un ministru PSD la acea vreme care a fost interceptat a fost corect, n-a fost corect, s-a încheiat, nu s-a încheiat acest mandat. Dacă da, de ce nu mi s-a comunicat. Nu mă deranjează că am fost interceptat, fiind demnitar poate e normal să fie așa. Dacă s-a încheiat, spune legea că pot să cer în cele 20 de zile notificare procesele verbale. În acea perioadă apăream des în Cancan. Dar mă întreb, SRI nu putea face o reducere cerând poze de la Cancan. E o bănuială. Nu cumva SRI a fost o sursă de inspirație pentru Cancan? O să fac un pic de scandal în următoarele zile. O primă acțiune este cea de care v-am spus, vreau să văd exact și efectiv cum acționează șeful Comisiei legată de SRI, domnul Manda, domnul lider de grup, Șerban Nicolae, și Liviu Dragnea. Repet, eram un ministru în funcție.

Mă deranjează că numele meu este legat, listă pe care sigur se află cei care au furat bani, n-am niciun fel de îndoială, dar ca să ne pui pe toți în aceeași oală, asta mă deranjează.

Știu că SPP are rolul de a proteja demnitarii. Sunt protejat ca demnitar?


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reamintim că vineri, 21 decembrie, în spațiul public a apărut informația conform căreia mai mulți politicieni au fost interceptați telefonic în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014. Principalele declarații ale lui Eugen Teodorovici făcute, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Antena 3: ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ....

Preluat de la EVZ