Patru persoane, între care un copil de șapte ani, au fost rănite, sâmbătă, după ce cinci mașini au intrat în coliziune, pe DN 11, între localitățile covăsnene Târgu Secuiesc și Cernat, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna au declarat că în accident au fost rănite patru persoane, între care două femei, un copil de șapte ani și un bărbat.

”Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar femeile și copilul au fost transportați la spital”, potrivit ISU Covasna.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin, a declarat pentru Mediafax, că polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cinci-masini-s-au-ciocnit-pe-dn-11-patru-persoane-intre-care-un-copil-de-sapte-ani-ranite-45391.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cinci-masini-s-au-ciocnit-pe-dn-11-patru-persoane-intre-care-un-copil-de-sapte-ani-ranite-45391-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv