Cel puțin 33 de persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite, astăzi, după ce un autocar care transporta pasageri a căzut de pe un pod și a ajuns într-un râu din Rajasthan, al doilea stat ca mărime din India, au informat autoritățile locale, relatează site-ul agenției de știri Xinhua.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în districtul Sawai, la aproximativ 150 de capitala Rajasthanului, Jaipur, iar inițial au fost raportați 27 de morți.

“Bilanțul morților tragicului accident de astăzi a ajung la 33”, a declarat Kailash Chand Verma, un guvernator local.

Autocarul de 40 de locuri, care transporta pelerinii hinduși de la Sawai Madhopur la Lalsot, a virat de pe un pod și a căzut în râul Banas.

Presa locală a relatat că vehiculul a fost condus de un minor, însă Kailash Chand Verma a respins acuzațiile, spunând că șoferul nu era minor.

“Cauza accidentului trebuie investigată. Constatările preliminare au arătat că că șoferul a încercat să depășească un alt vehicul pe podul îngust, dar a pierdut controlul, a zdrobit balustrada podului și a căzut în râu”, a mai declarat oficialul local.

Serviciile de intervenție și localnicii au luat cele 33 de trupuri neînsuflețite din râu și le-au transportat la morga spitalului din district pentru a putea fi identificate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-33-de-morti-si-20-de-raniti-dupa-ce-un-autocar-a-cazut-intr-un-rau-45392.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-33-de-morti-si-20-de-raniti-dupa-ce-un-autocar-a-cazut-intr-un-rau-45392-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv