Potrivit poliției, autobuzul a derapat pe un pod, s-a lovit de balustradă și a căzut de la o înălțime de aproximativ 30 de metri în râul Banas, în zona Sawai Madhopur.


“În total, 32 de cadavre au fost recuperate din fluviu în timpul operațiunilor de salvare”, a declarat șeful poliției din regiune, Maman Singh, adăugând că încă șapte pasageri au fost răniți.

“Se pare că șoferul a pierdut controlul autovehiculului. Investigațiile inițiale arată că acesta ar fi încercat să depășească un alt vehicul pe pod,” a continuat ofițerul de poliție.
Conform reportajelor, șoferul ar fi avut 16 ani și era prea tânăr ca să aibă permis. Și acesta se numără printre victime.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Autobuzul transporta credincioși către un altar hindus, precum și localnici din Rajasthan, a adăugat acesta. Răniții au fost transportați la cel mai apropiat spital, unde se pare că starea unuia dintre ei este critică.

Poliția a declarat că se cunoaște soarta majorității pasagerilor, dar echipajele de intervenție în caz de urgențe încă desfășurau operațiuni de salvare la momentul respectiv, pentru a afla dacă mai sunt supraviețuitori.

Profund întristat de tragedie, Primul Ministru Narendra Modi a transmis condoleanțe familiilor îndoliate. India este pe primul loc în lume la numărul de decese cauzate de traficul auto. În medie, aproximativ 135.000 de persoane mor anual pe drumurile din această țară, potrivit datelor oficiale ale guvernului.

Multe dintre accidente sunt cauzate de șoferi imprudenți, de calitatea proastă a drumurilor sau de starea tehnică precară a vehiculelor.(The Times of India)

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit poliției, autobuzul a derapat pe un pod, s-a lovit de balustradă și a căzut de la o înălțime de aproximativ 30 de metri în râul Banas, în zona Sawai Madhopur. 'În total, 32 de cadavre au fost recuperate din fluviu în timpul operațiunilor de salvare', a declarat șeful poliției...

Preluat de la EVZ