Potrivit unor meteorologi, de vineri noapte, de la ora 02.00 şi până duminică la ora 22.00, în zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp în care va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 70 – 80 de kilometri la oră, iar pe crestele cele mai înalte 90 de kilometri la oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii, scrie News.


În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii în Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi Banat şi pe arii restrânse în restul teritoriului, sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie, favorizând formarea poleiului. Intensificări ale vântului cu rafale de 50 – 60 de kilometri la oră vor fi şi în zonele mai joase de relief, cu precădere din nord-estul şi sud-vestul ţării.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În zona montană înaltă vântul va mai avea intensificări temporare şi pe parcursul zilei de luni, 25 decembrie, spulberând zăpada, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit unor meteorologi, de vineri noapte, de la ora 02.00 şi până duminică la ora 22.00, în zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp în care va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor...

Preluat de la EVZ