Un român judecat în Germania pentru uciderea unei tinere la finele anul lui trecut a fost condamnat astăzi la închisoare pe viață de o instanță germană.

Aceeași pedeapsă o cer și procurorii austrieci pentru o faptă similară comisă de același individ în 2014. Românul, care care lucra ca șofer de camion în timpul comiterii crimelor, a mărturisit, în cursul unui proces desfășurat în Freiburg crima din în orășelul Endigen.

Potrivit autorităților, tânăra a fost lovită cu o sticlă în cap în timp ce făcea jogging. Șocant este că românul în vârstă de 40 de ani susține că nu a avut nicio motivație sexuală în comiterea crimei, precizând că era deprimat și beat în momentul comiterii faptei. Asta deși procurorii au declarat că tânăra a fost violată înainte de a fi omorâtă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-roman-a-fost-condamnat-in-germania-la-inchisoare-pe-viata-45380.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-roman-a-fost-condamnat-in-germania-la-inchisoare-pe-viata-45380-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv