Un tânăr de 22 de ani ascăpat cu viață ca prin minune după ce s-a răsturnat cu mașina. Doar un noroc chior l-a salvat de la moarte și de la închisoare, căci era cât pe ce să facă trei victime. O arată imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins accidentul: în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului, mașina s-a ciocnit cu autovehiculul ce venea de pe celălalt sens de circulație.

La câțiva metri distanță, pe trotuar, se aflau trei persoane. Văzând că mașina vine spre ei, aceștia au început să fugă. Autovehiculul s-a răsturnat câțiva metri mai departe, ieșind din vizorul camerelor video. Se vede, însă, cum aceleași persoane care erau cât pe ce să devină victime, au alergat spre mașina răsturnată pentru a oferi primul ajutor.

Potrivit vremeanoua.ro, după impact, șoferul reușit să iasă pe picioarele lui din autoturism. Acesta a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului pe raza comunei Solești, dar și faptul că nimeni nu a avut de suferit.

Se pare că șoferul are 22 de ani, este din Vaslui, însă mașina ar aparține unui bărbat de 57 de ani din Iași.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trei-pietoni-la-un-pas-sa-fie-spulberati-de-un-sofer-de-22-de-ani-care-a-pierdut-controlul-volanului-momentul-surprins-de-camerele-de-supraveghere-video-45356.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trei-pietoni-la-un-pas-sa-fie-spulberati-de-un-sofer-de-22-de-ani-care-a-pierdut-controlul-volanului-momentul-surprins-de-camerele-de-supraveghere-video-45356-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv