Patru cetățeni români au fost condamnați la până la 21 de luni de închisoare după ce au furat bunuri în valoare de aproximativ 300,000 de dolari din vehicule utilitare ale poștei, când acestea se aflau în trafic, informează site-ul cotidianului The New York Times.

Serviciul de poștă din Suedia a montat camere ascunse în partea din spate a vehiculelor utilitare în urma unei serii de furturi inexplicabile.

Camerele au surprins modul în care hoții se urcau în vehicul utilitar dintr-un autoturism care rula cu 80 de kilometri pe ora.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, au fost arestați pe data de 16 septembrie.

O instanță din Allingsas, la nord de Göteborg, i-a condamnat la 21 de luni de închisoare pe fiecare din primii trei acuzații, în timp ce al patrulea a primit 18 luni de închisoare.

Toți cei patru vor fi expulzați din Suedia după ispășirea sentințelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/suedia-patru-romani-condamnati-la-inchisoare-pentru-furturi-din-vehicule-in-trafic-45354.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/suedia-patru-romani-condamnati-la-inchisoare-pentru-furturi-din-vehicule-in-trafic-45354-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv