Cetățeanul român judecat în Germania pentru uciderea unei tinere în vârstă de 27 de ani în anul 2016 a fost condamnat la închisoare pe viață de o instanță germană, iar procurorii austrieci solicită aceeași pedeapsă pentru o faptă similară comisă de același individ în 2014.

Românul Cătălin C., care este șofer de camion, a mărturisit, în cursul unui proces desfășurat în Freiburg (sud-vestul Germaniei), uciderea unei tinere în vârstă de 27 de ani, Carolin D., în orășelul Endigen, situat în landul german Baden-Württemberg. Tânăra a fost lovită cu o sticlă în cap în timp ce făcea jogging, în noiembrie 2016.

Românul în vârstă de 40 de ani susține că nu a avut nicio motivație sexuală în comiterea crimei, precizând că era deprimat și beat în momentul comiterii faptei. Procurorii au declarat că tânăra a fost violată înainte de a fi omorâtă într-o zonă împădurită situată la periferia orășelului Endingen.

Instanța din Freiburg a decis vineri condamnarea la închisoare pe viață a românului, informează Deutsche Welle.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/soferul-de-tir-care-a-comis-o-crima-in-germania-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-45367.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/soferul-de-tir-care-a-comis-o-crima-in-germania-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-45367-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv