Conform cancan.ro, imaginile hard cu Victoraș Micula au fost surprinse în timpul unui chef monstru. 


O fotografie incendiară cu Victoraş Micula a început să circule, de joi, pe internet, devenind, în scurt timp, virală. În poza cu pricina, fiul miliardarului Viorel Micula apare gol-puşcă, într-o parcare, în apropierea unui Mercedes G Klasse cu care a fost văzut adesea pe străzi.

Poza a devenit virală după ce prietenul care i-a făcut poza lui Victoraș i-ar fi cerut acestuia bani cu împrumut, dar a fost refuzat. Astfel, a apelat la șantaj. Cum nici acest lucru nu i-a reușit, poza a devenit virală. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Cu câteva zile înainte ca poza scandaloasă să circule pe internet, Victoraş Micula a fost văzut într-un magazin de arme din Oradea. Potrivit informaţiilor obţinute , el a cumpărat două arme automate şi două pistoale, pe care a plătit nu mai puţin de 2.600 de lei. Desigur, este vorba de arme airsoft, neletale, dar care seamănă la perfecţie cu cele reale. De altfel, Victoraş nu a fost interesat de performanţele armelor, ci doar de aspect.

Cel mai probabil, mai spun sursele noastre, fiul miliardarului Viorel Micula a cumpărat “arsenalul” pentru bodyguarzii săi. Unul dintre aceştia l-a însoţit pe prinţişorul ”Futti Fresh” la cumpărături şi s-a arătat mare cunoscător într-ale armelor. El a şi cărat, cu mare greutate, cutiile lungi şi a ţinut cu grijă o plasă în braţe, treaba lui Victoraş limitându-se la a plăti, rapid, cu cardul. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/capture2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/capture2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Conform cancan.ro, imaginile hard cu Victoraș Micula au fost surprinse în timpul unui chef monstru.  O fotografie incendiară cu Victoraş Micula a început să circule, de joi, pe internet, devenind, în scurt timp, virală. În poza cu pricina, fiul miliardarului Viorel Micula apare gol-puşcă, într-o parcare, în apropierea unui Mercedes...

Preluat de la EVZ