Aproape 13.000 de tricouri contrafăcute, în valoare de circa 4,8 milioane de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali. Marfa a fost descoperită într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Vietnam.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, joi, un control amănunțit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundație cu sediul pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 12.943 tricouri, care purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Bunurile, în valoare aproximativă de 4.763.024 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, a transmis vineri, Garda de Coastă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mii-de-tricouri-contrafacute-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-45366.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mii-de-tricouri-contrafacute-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-45366-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv