Dramă în două familii din satul bihorean Drăgănești, județul Bihor. Doi tineri care urmau să se căsătorească, o fată de 25 de ani și logodnicul ei în vârstă de 23 de ani, au murit asfixiați și carbonizați, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit unui comunicat transmis azi de ISU Crișana, în jurul orei 01:40, părinții fetei au sunat la 112, anunțând că locuința lor a fost cuprinsă de flăcări și că în interior există victime.

Când pompierii militari au ajuns, focul ardea violent la etajul casei și la acoperiș.

“În urma acțiunii de căutare, pompierii militari au găsit în holul de la etajul locuinței, două persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului în vârstă de 25 ani și viitorul ginere, în vârstă de 23 ani”, se arată în comunicatul ISU. Cel mai probabil, tinerii au fost treziți din somn de incendiul violent, au încercat să se salveze, dar nu au mai reușit să scape din capcana flăcărilor.

De asemenea, tatăl fetei a avut nevoie de ajutorul paramedicilor, având arsuri de gradul I și II la nivelul mâinilor și al toracelui.

Militarii din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, care au intervenit la această tragedie, cred că incendiul a fost cauzat de un coș de fum deteriorat. Ei au reușit să stingă incendiul în jurul orei 02:50, după ce flăcările au mai distrus 50 de metri pătrați din acoperiș și bunurile din două camere aflate la etaj și casa scării.

Sursă: ebihoreanul.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/drama-moarte-cumplita-pentru-o-fata-de-25-de-ani-si-logodnicul-ei-au-ars-de-vii-dupa-ce-locuinta-lor-a-fost-cuprinsa-de-flacari-45372.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/drama-moarte-cumplita-pentru-o-fata-de-25-de-ani-si-logodnicul-ei-au-ars-de-vii-dupa-ce-locuinta-lor-a-fost-cuprinsa-de-flacari-45372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv