„A fost un vot destul de consistent, care arată încrederea unei majorități serioase din Parlament în proiectul bugetului de stat. Pe măsură ce vor trece lunile, încet, încet o să înțeleagă manipularea care a fost folosită. Nu vor avea în 2018 venituri mai mici decât în 2017, iar cel târziu la rectificarea din vară se va lua în calcul suplimentarea sumelor în funcție de excedentul de la sfârșitul anului 2017. Vreau să le spun colegilor din administrația locală că în această primăvară o să finalizăm Legea finanțelor publice locale în așa fel încât 100% din impozitul venit să rămână la nivelul administrației locale, dar asta este o lege pe care trebuie să o lucrăm cu foarte mare atenție”, a spus Dragnea, la Parlament.


Mai mult, întrebat dacă este mulţumit de proiectul de buget pentru 2018 adoptat de Parlament, Dragnea a precizat: „Da, practic, suntem la finalizarea ultimei şedinţe de plen reunit al Parlamentului. S-au adoptat cele două legi – legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Am foarte mare încredere în legea bugetului, este un buget care va continua dezvoltarea României şi va continua măsurile prin care atât românii, ca şi persoane fizice, cât şi firmele din România vor avea venituri mai mari”.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Parlamentul, reunit în şedinţă comună, a adoptat vineri cu 255 de voturi „pentru” şi 95 de voturi „împotrivă” legea bugetului de stat pentru anul 2018.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„A fost un vot destul de consistent, care arată încrederea unei majorități serioase din Parlament în proiectul bugetului de stat. Pe măsură ce vor trece lunile, încet, încet o să înțeleagă manipularea care a fost folosită. Nu vor avea în 2018 venituri mai mici decât în 2017, iar cel...

Preluat de la EVZ