„E o discuţie foarte serioasă despre Casa Regală. Eu nu susţin o discuţie simplistă. Cu toţii am văzut un val de emoţie. Trebuie să continuăm discuţiile despre beneficiile Casei Regale de la stat. Trebuie să discutăm fără patimă. Sunt convins că vor fi discuţii cu RAAPPS şi vor găsi o soluţie”, a spus Dragnea, la Parlament.


ATAC LA BAIONETĂ în PSD! Tudose a fost bușit de Bădălău: „Nu este el președintele partidului”


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Premierul Mihai Tudose a precizat, joi, la Parlament, că a formulat un punct de vedere personal când s-a referit la faptul că nu susţine proiectul de lege privind statutul Casei Regale. Potrivit acestuia, Palatul Elisabeta ar trebui să revină în administrarea şi proprietatea statului român după decesul regelui Mihai I.

„Eu am declarat în nume personal, consider că acel Palat (Palatul Elisabeta – n.r.), în nume personal, vă spun încă o dată, ar trebui să revină statului român, Casa Regală având domeniile retrocedate de către stat”, a anunțat, joi, Mihai Tudose, întrebat de jurnaliştii de la Parlament la ieşirea din plenul reunit al celor două Camere, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 28 de ani de la Revoluţia din 1989.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„E o discuţie foarte serioasă despre Casa Regală. Eu nu susţin o discuţie simplistă. Cu toţii am văzut un val de emoţie. Trebuie să continuăm discuţiile despre beneficiile Casei Regale de la stat. Trebuie să discutăm fără patimă. Sunt convins că vor fi discuţii cu RAAPPS şi vor găsi...

Preluat de la EVZ