Două trenuri de pasageri au intrat în coliziune, în această seară, în apropierea orașului austriac Viena, numeroase persoane fiind rănite, anunță surse din cadrul serviciilor de intervenție, citate de revista Focus.

Autoritățile austriece suspectează că accidentul feroviar produs vineri seară la periferia orașului Viena a fost cauzat de o eroare umană.

“Verificăm ipoteza unei erori umane, nu a unei defecțiuni. Vom afla în următoarele zile”, a transmis Ministerul austriac al Transporturilor.

Cele două trenuri circulau în direcția Viena, iar, la un moment dat, au intrat pe aceeași linie, situație care a generat coliziunea.

Un purtător de cuvânt al companiei feroviare ÖBB a declarat că, în total, în ambele trenuri erau 150 de pasageri. Zece au necesitat descarcerare.

Accidentul s-a produs în zona Kritzendorf, în districtul Klosterneuburg, la aproximativ 25 de kilometri nord-vest de Viena.

Cel puțin 20 de persoane au fost rănite, iar unele sunt în stare gravă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doua-trenuri-s-au-ciocnit-in-apropiere-de-viena-cel-putin-20-de-persoane-au-fost-ranite-unele-sunt-in-stare-grava-45382.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doua-trenuri-s-au-ciocnit-in-apropiere-de-viena-cel-putin-20-de-persoane-au-fost-ranite-unele-sunt-in-stare-grava-45382-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv