“Deci, în plină campanie prezidenţială din 2014, au fost ascultate cu mandat 80 de persoane sub pretextul Microsoft, înalţi demnitari, miniştri şi foşti miniştri, parlamentari, oameni de afaceri şi jurnalisti de top.


Tot ce s-a întâmplat în urma acestei ample acţiuni prezentate de Kovesi ca cel mai mare dosar de corupţie din istorie, a fost arestarea DOAR a lui DORIN COCOŞ şi a celor trei care aveau legătura cu el. Unde sunt restul de pana la 80???


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ce s-a întamplat cu acuzaţiile cutremurătoare lansate de şefa DNA la momentul debutului acestui scandal, rămas doar la nivelul unui singur dosar penal, al lui Dorin Cocoş?

Totul a fost un mare fâs! De fapt au fost ascultaţi unii pentru ca aveau legătura cu campania electorala în care Sistemul a fost profund implicat şi a fost arestat doar fostul soţ, cu o săptamână înainte de primul tur de scrutin la care eu am participat, fix pentru compromiterea candidaturii mele.

Dacă eu aş fi fost astăzi şeful opoziţiei, alta ar fi fost România! Tocmai pentru ca şi Coldea şi Kovesi şi acoliţii lor ştiau că pe mine nu mă pot îngenunchea ca pe Johannis şi Dragnea, au făcut tot, de la arestarea fostului soţ şi publicarea fotografiilor de la Paris până la arestarea mea şi nenumărate dosare penale, pentru a mă scoate din politică.
Dar eu zic că vremea în care fiecare va da socoteală pentru abuzurile făcute este aproape!  Legea răspunderii magistratilor este un început”, a  scris fostul ministru Elena Udrea pe contul de Facebook.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
'Deci, în plină campanie prezidenţială din 2014, au fost ascultate cu mandat 80 de persoane sub pretextul Microsoft, înalţi demnitari, miniştri şi foşti miniştri, parlamentari, oameni de afaceri şi jurnalisti de top. Tot ce s-a întâmplat în urma acestei ample acţiuni prezentate de Kovesi ca cel mai mare dosar de...

Preluat de la EVZ