Vineri, 21 decembrie, în spațiul public a apărut informația conform căreia mai mulți politicieni au fost interceptați telefonic în perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014.


„Am o bănuială că între cei aflați pe listă erau și unii care au fost informați și care n-aveau de ce să se teamă, pentru că erau acoperiți(…). Nu există niciun fel de acoperire legală. Este un abuz sancționabil ca infracțiune, dintr-un motiv foarte simplu: nu se regăsește în Codul de procedură penală. Au legiferat printr-o hotărâre de CSAT, ori CSAT nu legiferează. În baza unei hotărâri CSAT rămasă secretă s-au inventat niște protocoale”, a spus Șerban Nicolae.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„S-au putea chiar ca unii dintre ei să fi fost provocatori în discuții”, a adăugat el.

Printre cele 80 de persoane interceptate şi localizate se numără Călin Popescu Tăriceanu, la acel moment preşedinte al Senatului şi candidat la alegerile prezidenţiale, Vasile Blaga, care la acel moment conducea campania electorală a unuia dintre candidaţi, Ecaterina Andronescu, Varujan Pambuccian, Radu Stroe, Eugen Orlando Teodorovici, Ioan Rus, Borbely Karoly, Enache Jiru, Mihnea Costoiu, Dan Nica, Marian Săniuţă, consultantul Bogdan Teodorescu, generalul Toma Zaharia, Sebastian Vlădescu, Vlad Moisescu, Ioan Moraru, Daniel Funeriu, Valerian Vreme şi Gabriel Berca, scrie Antena3.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Vineri, 21 decembrie, în spațiul public a apărut informația conform căreia mai mulți politicieni au fost interceptați telefonic în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014. „Am o bănuială că între cei aflați pe listă erau și unii care au fost informați și care n-aveau de ce să se teamă,...

Preluat de la EVZ