Comunitatea arabă și musulmană din București va protesta vineri în fața Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București, între orele 14.30-16.30 împotriva deciziei președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a statului Israel, anunță fundația Centrul Cultural ISLAMIC “Islamul Azi” într-un comunicat.


Fundația islamică, înregistrată ca una culturală (amănunte AICI), spune în comunicat că recunoașterea ierusalimului ca fiind capitala Israelului “este o decizie unilaterală a Statelor Unite, care a fost respinsă și de Adunarea Generală a Națiunilor Unite și de Uniunea Europeană, în ciuda tuturor presiunilor Statelor Unite de a impune această decizie.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Comunitatea arabă și musulmană din București, reprezentată de 16 fundații și asociații culturale, profesionale sau religioase, se va aduna în fața Ambasadei pentru a-și arăta nemulțumirea față de această decizie. Ierusalimul este capitala Palestinei, este al palestinienilor și așa trebuie să rămână. Statul Israel a deposedat palestinienii de numeroase teritorii, în mod abuziv, iar acum încearcă să le răpească și inima statului lor”.

Organizatorii mai precizează că “va fi un protest pașnic, autorizat și sunt așteptate peste 1000 de personae”. 


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Comunitatea arabă și musulmană din București va protesta vineri în fața Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București, între orele 14.30-16.30 împotriva deciziei președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a statului Israel, anunță fundația Centrul Cultural ISLAMIC “Islamul Azi” într-un comunicat. Fundația islamică, înregistrată ca una culturală...

Preluat de la EVZ