Vedeta a venit cu motanul pe care l-a împăiat ca să îl vadă toată lumea. Aceasta a vorbit despre cât de greu îi este de când animalul ei a murit.


„A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am comandat în America.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Marty este o operă de artă, a fost sufletul meu! Înăuntru nu mai are nimic, dar mustăţile sunt ale lui, blăniţa a stat 4 luni de zile la tăbăcit. Aceasta este inima lui, care se ţine într-o ceară şi a rămas la mine, nu aveam cum să nu o am”, a spus Oana Zăvoranu.

„Simţeam când se uită la mine, că se uiă tata. În momentele mele cele mai grele, de disperare, când am avut o tentativă de suicid l-am luat pe Marty în braţe. El mă simţea atât de bine şi ştia când sunt supărată. Îmi este foarte greu, el nu poate fi înlocuit. M-a costat foarte mult, câteva mii de euro”, a mai spus Oana Zăvoranu în emisiune, conform Spynews.


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/oana-in-emisiune.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/oana-in-emisiune-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Vedeta a venit cu motanul pe care l-a împăiat ca să îl vadă toată lumea. Aceasta a vorbit despre cât de greu îi este de când animalul ei a murit. „A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am...

Preluat de la EVZ